Previziune sumbră făcută de Mircea Sandu despre viitorul naționalei României. Fostul șef al FRF nu are încredere în actuala generație de jucători


Mircea Sandu (69 de ani) este extrem de pesimist înaintea ultimei partide a naționalei din actualul sezon de Liga Națiunilor. Fostul președinte al FRF nu crede că „tricolorii” mai pot evita un rușinos loc 4 în grupă, ceea ce ar echivala cu retrogradarea.

Atât de jos a ajuns naționala, încât „tricolorii” au ca obiectiv salvarea de la retrogradare în al treilea nivel din Liga Națiunilor! Și atât de slab este nivelul fotbalului românesc, încât Edi Iordănescu este nevoit să se declare satisfăcut cu jocul din remiza cu Finlanda, 1-1. Cândva, România trecea de nordici cu 9-0! Timpurile au trecut, iar Mircea Sandu nu este deloc optimist.

Previziune sumbră făcută de Mircea Sandu despre viitorul naționalei României

Rezultatele catastrofale ale naționalei nu i-au îndepărtat pe suporteri de echipă. Dimpotrivă, aceștia au luat cu asalt casele de bilete și se anunță în număr mare la ora partidei cu Bosnia.Totuși, optimismul fanilor este temperat de Mircea Sandu. Fostul șef de la „Casa Fotbalului” crede că vom avea parte de o nouă deziluzie.

„A fost un meci destul de slab cu Finlanda, dar rezultatul din acel meci cred că este echitabil (n.red. 1-1). Grupa în care am fost plasați în Liga Națiunilor este incomparabil mai slabă decât a Serbiei, de exemplu, care a nimierit cu Norvegia și Suedia. Din păcate, nu este nimic roz la echipa națională a României.

Nu știu dacă avem șanse să prindem locul 3 în Liga Națiunilor, pentru că Finlanda este o echipă rănită înaintea meciului pe care îl joacă în Muntenegru, iar Bosnia își dorește în primul rând să nu piardă cu România”, a spus Mircea Sandu, pentru ProSport.

Doi ani de zile n-au putut să se manifeste (n.red. fanii), dacă ne gândim la pandemie. Echipa națională este foarte iubită și sper ca jucătorii să aibă parte de încurajări la meciul cu Bosnia,
Mircea Sandu

Visul lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Bosnia Herzegovina

Edi Iordănescu (44 de ani) a recunoscut la conferința de presă dinaintea ultimei partide din Liga Națiunilor că speră ca imaginea lăsată de națională în meciul cu Finlanda să devină o normalitate. În traducere: viitorul naționalei poate fi reconstruit pe baza unei remize cu o națională mediocră!

„Îmi doresc că impresia lăsată să fie o altă imagine. Trebuie să plecăm de la asta, să transformăm această imagine în normalitate. Istoria și statistica au rolul lor, contează mai puțin când intri pe teren.

Trebuie să ai o mentalitate corectă și ce derivă de acolo. Dacă vom avea mentalitatea corectă, energia și inspirația de a alege bine, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv.

Dar așteptați-vă la un meci extrem de disputat și la un adversar care va veni mult mai determinat decât cum anticipează mulți, pentru că n-are nimic de pierdut, vine cu încredere și energie. Ne așteptăm la un joc mai mult decât disputat”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

De altfel, selecționerul nu a ascuns faptul că a vorbit în vestiar despre plecarea de la națională. Cu sau fără Edi Iordănescu, România riscă să retrogradeze în subsolul fotbalului european. Suporterii au suficiente motive să strige „Hai, România!”.

Luni, 26 septembrie, de la 21:45! România – Bosnia, Live Text și toate reacțiile pe Playsport.

Rezultatele României în Grupa 3 din Liga Națiunilor, Liga B

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 1-1
Muntenegru – ROMÂNIA 2-0

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
Finlanda – Muntenegru 2-0

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia Herțegovina 1-1
ROMÂNIA – Finlanda 1-0.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 3-2
ROMÂNIA – Muntenegru 0-3

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 1-0
Finlanda – ROMÂNIA 1-1

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Incendiu în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case, mistuite de flăcări. VIDEO

Urmatoarea stire

Ultimul avertisment transmis de la Casa Albă: “SUA vor răspunde decisiv oricărei utilizări de către Rusia a armelor nucleare împotriva Ucrainei” (VIDEO)

Stiri pe aceeasi tema