Previziune cutremurătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Un celebru fizician avertizează: ”Spitalele vor fi cele mai lovite”Se vorbește tot mai mult despre Al Treilea Război Mondial, mai ales de când Rusia a început lupta în Ucraina. Au fost făcute noi previziuni despre o posibilă lovitură în lume, care îi sperie și mai tare pe oameni. Ar putea fi vorba, însă, despre un război atipic, la care nici nu ne gândim.

Cum va arăta Al Treilea Război Mondial

În contextul luptei din Ucraina, oamenii se tem tot mai mult de un Al Treilea Război Mondial. Omul de știință Richard A. Muller a vorbit despre această situație și a făcut previziuni care nu sunt deloc în favoarea noastră.

Potrivit lui Richard A. Muller, fizician și profesor emerit de fizică la Universitatea Berkeley din California, SUA, în cazul în care va avea loc, conflictul global va avea două ținte distincte: domeniul medical și cel informatic.

Compară situația cu cea provocată de coronavirus, profesorul susținând că principala armă a războiului va fi tot un virus mortal. Acesta va izbucni chiar lângă un laborator, ceea ce va face confuzia să fie și mai mare. Astfel, oamenii vor crede că cercetătorii sunt de vină.

„Orice stat care se gândește să folosească un virus mortal drept armă, întâi își va imuniza propriii oamenii, poate sub forma vaccinului antigripal, ca acoperire.

Un eventual virus ar trebui să conțină o genă care să reducă puterea primelor simptome, astfel încât să-i permită să se răspândească prin asimptomatici, și va fi lansat nu în orice țară, ci în țara care se dorește atacată, eventual lângă un laborator, ca oamenii să creadă că de-acolo s-a scurs”, scrie fizicianul în WSJ.

Expertul afirmă că, datorită tehnologiilor de vârf, se vor dezvolta arme care vor conduce la înfrângerea Statelor Unite înainte ca acestea să conștientizeze natura atacului.

Spitalele, cele mai afectate de Al Treilea Război Mondial

În același timp, în vederea generării unui haos maxim, agresorul va iniția un atac cibernetic asupra spitalelor, urmat de atacuri către infrastructura energetică, rafinării, sistemele de transport, instituții bancare și alte instituții importante.

Te-ar putea interesa și: Al Treilea Război Mondial se apropie? Rusia aduce acuzaţii grave nemţilor şi francezilor: „Pentru a preveni încălcarea frontierei ruseşti”

Totuși, spitalele rămân principala țintă. Richard A. Muller consideră că atacatorul va evita atacurile militare tocmai pentru a face omenirea să creadă că Războiul încă nu a început. De altfel, va lăsa impresia că și el a fost ataca, iar între timp își va continua planul.

„Spitalele vor fi țintele cele mai lovite. Iar evitarea atacurilor asupra obiectivelor militare va crea iluzia că nu a început al treilea război mondial. Atacatorul ar putea inclusiv să susțină că și sistemul său a fost lovit. O direcție falsă este mai eficientă decât o cortină de fum”, mai spune fizicianul.

Pentru a preveni potențialul…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema