Prețurile YoTube Premium și YouTube Premium Family vor fi majorate din 21 noiembrie 2022. În ce țări se vor aplica aceste scumpiri?


Nea Maste a postat pe grupul Apple România de dimineață o informație prin care aflăm că abonamentele YouTube Premium și YouTube Premium Family făcute cu VPN-uri în alte țări ca Argentina, India sau Turcia, prețurile vor fi majorate din 21 noiembrie 2022.

În secțiunea de comentarii putem vedea mai multe capturi de ecran, unde prețurile sunt crescute și cu 3-400% față de cele actuale. O singură observație, eu dețin cont pe România și plătesc 39 lei pentru contul de familie și nu am primit un astfel de mesaj. Nu am văzut pe nimeni să zică că și cele din România sau Europa se vor scumpi în perioada următoare. Nu rămâne decât să așteptăm să vedem în perioada următoare ce se întâmplă.

Momentan cred că această „actualizare de prețuri” este doar o aliniere a prețurilor internaționale privind abonamentele YouTube Premium, probabil cei de la Google au văzut activările pe Argentina, India și Turcia că au explodat în ultimele luni și de aici și scumpirile.

Lista cu noile prețuri YouTube Premium

Scumpire preturi Youtube Premium tari

Citeste continuarea pe www.isay.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Şantierul Naval Orşova vrea să distribuie dividende de peste 6 mil. lei, cu un randament de 13%. Acţiunile cresc cu 15% la BVB

Urmatoarea stire

Rezervația „Dunele Marine de la Agigea” găzduiește toate cele 5 specii de călugărițe cunoscute în România FOTO

Stiri pe aceeasi tema

Review LG UltraGear 32GQ950

LG UltraGear 32GQ950 este un monitor de gaming 4K de înaltă calitate, echipat cu funcții de top. Jocurile…