Press report: ​​Liber la înregistrarea partidului „Uniunea Geto-Dacilor”. Câți consumatori de droguri sunt în România? Administrația Prezidențială: E secret de stat. Incursiune în viaţa nepalezilor din Iaşi. Patru liceeni răspund la întrebarea „De ce să învăț?”


​Liber la înregistrarea partidului „Uniunea Geto-Dacilor” ● Clujeanul care înșela oameni cu chirii la Untold a fost arestat ● Incursiune în viaţa nepalezilor din Iaşi: un inginer şi un muncitor ● Câți consumatori de droguri sunt în România? Administrația Prezidențială: E secret de stat ● Un general SIE, doi foști șefi Electrica SA ex-secretari de stat la Ministerul Energiei și un acționar Fratelli și-au făcut furnizor de curent ● Cum a distrus Iohannis Justiția – pas cu pas ● Sute de familii la mâna unor afaceriști fără scrupule. Oamenii sunt obligați să plătească de patru ori mai mult pentru racordul la gaz ● Patru liceeni răspund la întrebarea „De ce trebuie să învăț?”

Press reportFoto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock Editorial / Profimedia

​h2: Liber la înregistrarea partidului „Uniunea Geto-Dacilor”, după ce anterior instanța de fond a respins cererea

Curtea de Apel București a hotărât săptămâna trecută să dea o soluție favorabilă cererii de înregistrare a formațiunii politice „Uniunea Geto-Dacilor”: Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că: Admite cererea. Dispune înregistrarea în Registrul partidelor politice al Tribunalului Bucureşti a Partidului politic cu denumirea „Uniunea Geto-Dacilor”, denumire prescurtată UGD şi semn permanent figura lupului dacic. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Hotărârea survine în contextul în care membrul fondator al formațiunii, Marinescu Cicerone Nicolaie, atacase cu recurs soluția nefavorabilă dispusă anterior de instanța de fond, scrie JustNews.ro

Clujeanul care înșela oameni cu chirii la Untold a fost arestat din nou

Un clujean de 35 de ani, care a înșelat anii trecuți mai mulți oameni cu chirii la Untold, dar nu numai, a revenit acum în prim plan și a fost arestat de polițiști, pentru fapte similare. Acesta scotea la închirat apartamentul părinților din cartierul Zorilor, lua avansul și apoi nu mai răspundea la telefon. Bărbatul este bănuit că în perioada 27 ianuarie – 24 iunie, folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia Festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente în perioada festivalului.

La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, potrivit Știri de Cluj

Incursiune în viaţa nepalezilor din Iaşi, la extreme: un inginer şi un muncitor. Cum trăiesc, cum simt oraşul, cât câştigă?

Un nepalez a lăsat o importantă companie de construcţii cu sediul în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, şi a ajuns să muncească…

Citeste continuarea pe www.hotnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema