Președintele Iohannis participă la reuniunea de la Paris pentru sprijinul acordat UcraineiPreședintele Iohannis participă, la Paris, la reuniunea organizată de președintele Macron pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei.

“Președintele României, Klaus Iohannis, va participa luni, 26 februarie 2024, la Paris, Republica Franceză, alături de o serie de lideri aliați, la o reuniune de lucru privind războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei și intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei”, a anunțat Președinția României.

Președintele României salută demersul președintelui Franței “și subliniază că unitatea și solidaritatea comunității internaționale în sprijinul acordat Ucrainei sunt esențiale și trebuie menținute”, a precizat Președinția României.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu va fi prezent la reuniunea de la Paris, însă va transmite un mesaj prin videoconferinţă. În cadrul reuniunii de la Paris, președintele Iohannis “va reafirma, și cu această…

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema