Președintele Flutur se întâlnește luni cu guvernatorul de la Cernăuți pentru a găsi soluții cu privire la traficul foarte aglomerat din Vama Siret


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat guvernatorului de la Cernăuți o întâlnire de urgență mâine, la ora 12:00, pentru a clarifica și găsi soluții cu privire la traficul foarte aglomerat din Vama Siret.

„Au apărut în spațiul public o serie de aspecte legate de motivele aglomerării excesive și doresc sa le lămurim la fața locului, cu domnul guvernator Zaparaniuk, mai ales că în ultima perioadă coada de tiruri în județul Suceava a ajuns la 20 km zilnic și creează un mare disconfort celor din județul Suceava, dar și celor aflați în trafic.

Dacă în urma discuțiilor ajungem la concluzia că partea română trebuie să facă mai mult, mă voi adresa Ministerului Finanțelor de la București, Direcției Generale a Vămilor și Ministerului Transporturilor pentru a lua măsuri suplimentare.

La întâlnire l-am invitat și pe domnul prefect, pe reprezentantul vămii și pe reprezentantul direcției sanitar veterinare.

Nu sunt de acord cu acest ping pong al răspunderii și de aceea, după ce au fost mai multe contacte telefonice cu cei de la Cernăuți, am solicitat o întâlnire față în față, la PTF Siret”, a spus Flutur.

Citeste continuarea pe suceavalive.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Sfaturi utile pentru alegerea cadourilor de Moș Crăciun

Urmatoarea stire

Mii de persoane mărșăluiesc la Paris împotriva noului proiect de lege privind imigrația

Stiri pe aceeasi tema