Președintele Columbiei dezminte găsirea celor 4 copii care ar fi fost găsiți în viață după 17 zile de la prăbușirea unui avion : Europa FM


Preşedintele columbian dezminte că cei 4 copii dispăruţi în junglă au fost găsiţi. Tot el anunţase pe Twitter că un bebeluş de 11 luni si alți 3 copii – de 13, 9 şi 4 ani – fuseseră găsiţi în viaţă de salvatori, la 17 zile după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit în jungla amazoniană din sudul țării.

UPDATE 20:53: Preşedintele columbian dezminte găsirea celor 4 copii

Preşedintele columbian Gustavo Petro a dezminţit acum pe Twitter salvarea celor 4 copii, precizând că operaţiunile de căutare continuă. El a spus că informaţiile pe care le-a primit nu au putut fi confirmate si că regretă ceea ce s-a întâmplat.

Știre inițială

Poveste incredibilă în Columbia: Trei copii și un bebeleș au fost găsiți în viață de salvatori la 17 zile după ce avionul de mici demensiuni în care se aflau s-a prăbușit în jungla din sudul țării. Cei trei adulți care îi însoțeau nu au supraviețuit.


Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în jungla amazoniană la începutul acesti luni. Autorităţile din Columbia au mobilizat peste 100 de soldaţi, câini de căutare şi membri ai comunităţilor indigene locale pentru a-i găsi pe copii.

Cei patru minori – de 13, 9, 4 ani şi un bebeluş de 11 luni – au fost reperați de salvatori după ce au descoperit un adăpost improvizat construit din beţe şi crengi în junglă.

„După eforturi intense de căutare din partea forţelor noastre militare, i-am găsit în viaţă pe cei patru copii care dispăruseră după prăbuşirea avionului în Guaviare. O bucurie pentru ţară”, a scris președintele Gustavo Petro.

Din nefericire, cei trei adulți care se aflau la bord au murit în accident.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Un croat căutat la nivel european a fost găsit de polițiștii de la Rutieră în Timișoara | AUDIO

 

Citeste continuarea pe www.europafm.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema