Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: 20 de proiecte de hotărâre au obținut votul aleșilor județeni
Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: 20 de proiecte de hotărâre au obținut votul aleșilor județeni | Ziarul de Vâlcea
Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea de astăzi, 31 octombrie 2022, s-au aflat 20 de proiecte de hotărâre, care au obținut votul aleșilor județeni, anunță președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

  • El anunță că în ședință au fost aprobate:

– alocarea sumei de 774.000 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitare (reparație generală și renovare) – latura de Est – Secția ATI -Spitalul de Obstetrică Ginecologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

– suplimentarea contribuției proprii aferente Județului Vâlcea cu 100.000 lei (respectiv de la 300.000 lei la 400.000 lei), pentru implementarea investiției ”Complex servicii balneare în comuna Vlădești”, proiect în care UAT Județul Vâlcea este partener alături de Comuna Vlădești.

  • Și proiectul ”Modernizarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorii de Tip Ambulatoriu pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Râmnicu Vâlcea”, care va fi depus spre finanțare în cadrul PNRR, de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea, a primit votul consilierilor județeni.

Valoarea totală a cheltuielilor eligibile pentru implementarea acestui proiect, pe perioada contractului de finanţare (24 luni), este de 1.107.587,87 lei (fără TVA), conform devizului general transmis de DGASPC Vâlcea, mai spune Rădulescu.

© 2013 – 2016 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

ziaruldevalcea.ro
Citeste continuarea pe ziaruldevalcea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia se retrage din acordul privind exportul de cereale din Ucraina invocând atacul masiv cu drone asupra navelor sale din Marea Neagră ce însoțeau convoiul

Urmatoarea stire

Huawei Mate 50 Pro câștigă titlul de cea mai bună cameră de pe un telefon

Stiri pe aceeasi tema