Premierul Marii Britanii sare în apărarea monarhiei după dezvăluirile lui Meghan Markle. Ce spune Rishi Sunak despre acuzațiile de rasismPremierul Marii Britanii apără monarhia după dezvăluirile lui Meghan Markel făcute într-un documentar difuzat de Netflix. Ce spune Rishi Sunak despre acuzațiile de rasism, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Rishi Sunak, premierul Marii Britanii, ia apărea familiei regale britanice în scandalul în care Meghan Markle aduce acuzații rasiste. „Sunt cu adevărat mândru de țara noastră

Premierul Marii Britanii apără familia regală după cele spuse de prințul Harry și Meghan Markle într-un documentar difuzat de Netflix spunând că nu este rasistă.

Astfel, în timp ce făcea declarații la Riga, Letonia, după ce a participat la o întâlnire a unora dintre aliații militari ai Marii Britanii, premierul Rishi Sunak a spus că este „foarte mândru” de Regatul Unit, fiind în același timp mândru să îl reprezinte.

Ce acuzații aduc prințul Harry și Meghan Markle

În documentarul „Harry & Meghan”, soții Sussex au condamnat „un nivel uriaș de părtinire inconștientă” în legătură cu rasa în cadrul familiei regale.

De asemenea, prințul Harry a folosit seria de documentare pentru a susține că familia regală nu l-au sprijinit pe el și pe soția sa atunci când Meghan Markle s-a confruntat cu rasismul în mass-media.

Palatul Buckingham a tăcut părtinitor

Astfel, palatul Buckingham a rămas tăcut cu privire la afirmațiile apărute în media, însă premierul a respins azi cu fermitate sugestiile conform cărora Marea Britanie ar fi o societate cu prejudecăți.

„Nu cred absolut că Marea Britanie este o țară rasistă”, a spus Rishi Sunak. Premierul a mai spus că afirmația lui trebuie luată cu atât mai mult în serios cu cât este de naționalitate asiatică.

Rishi Sunak, mândru de Regatul Unit

„Știi, sunt cu adevărat mândru de țara noastră, de cultura ei, de rezistența sa, de frumusețea ei.

Și, de fapt, este un privilegiu enorm să susțin Marea Britanie și, într-adevăr, instituțiile ei, cum ar fi monarhia, atunci când mă aflu pe scena mondială, așa cum sunt astăzi aici”, a mai spus Rishi Sunak.

Jeremy Clarkson, declarații halucinante

De asemenea, într-o rubrica pentru The Sun în weekend, prezentatorul Jeremy Clarkson a descris cât de mult o „ura” pe ducesa de Sussex și a spus că a visat ca ea să fie pusă să „defileze goală pe străzi”.

Făcând referire la secvența din „Walk of Shame” din Game of Thrones, Jeremy Clarkson a adăugat că vrea să vadă „oameni aruncând bulgări de excremente în ea”.

Bătrânul prezentator, în vârstă de 62 de ani, a spus ulterior că a fost „îngrozit că a provocat atât de multă rănire” prin comentariile sale și a promis că „va fi mai atent în viitor”.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Romanian state and Nuclearelectrica support agreement for Cernavoda Units 3 and 4 project, approved by gov’t

Urmatoarea stire

Andreea Antonescu, dezvăluire curajoasă! Ce i-a spus iubitului ei înainte să fie împreună

Stiri pe aceeasi tema