Premierul Ciucă, despre blocarea ilegală a conturilor companiei Blue Air de către AFM

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a confirmat, vineri, ipoteza privind o posibilă blocare ilegală a conturilor companiei Blue Air de către AFM. Acesta a menționat că există şi astfel de suspiciuni şi a subliniat că de aceea a trimis Corpul de Control, pentru a identifica adevăratele cauze ale acestei situaţii, transmite News.ro.

Întrebat dacă există suspiciuni privind ilegalitatea blocării conturilor Blue Air, premierul a spus că există şi astfel de suspiciuni şi, de aceea, Corpul de Control va identifica care au fost adevăratele cauze.

”Exact cum am menţionat de la început, pe de o parte ne asigurăm că cetăţenii trebuie să beneficieze de sprijinul statului atunci când se găsesc în faţa unor asemenea situaţii şi, pe de altă parte, cei care au greşit trebuie să plătească pentru ce au făcut”, a spus Ciucă.

Corpul de control al premierului a fost trimis la Ministerul Mediului ca urmare a deciziei Administraţiei Fondului de Mediu de blocare a conturilor Blue Air, au afirmat joi surse guvermamentale.

Aceleaşi surse susţin, citând declaraţiile ministrului Mediului Tanczos Barna, că decizia de blocare a conturilor a aparţinut unui funcţionar.

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

STB vrea să cumpere 6 autobuze pentru traseul turistic

Urmatoarea stire

Lacuna Coil a lansat o nouă versiune a piesei “Swamped”, alături de un videoclip

Stiri pe aceeasi tema