Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile luiÎn cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

În această seară, noua provocare…

Citeste continuarea pe a1.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema