[ditty id=108033]

Povestea emoționantă a tripleților care s-au născut de Revelion în Ucraina, chiar în timpul bombardamentelor


Viața își face loc și printre miile de bombardamente, printre sunetele de gloanțe și lacrimile disperate ale cetățenilor care fug din calea războiului. În noaptea de Revelion, o femeie din Ucraina a dus pe lume trei copii, o rază de speranță apărută pe coridoarele reci ale spitalului.

O femeie a născut tripleți în Ucraina, în noaptea de Revelion

Jurnalistul Vitalie Cojocari a distribuit un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce a descoperit pe pagina oficială de Facebook a Departamentului de Sănătate Publică din Kiev povestea unei femei care a adus pe lume tripleți chiar în Noaptea dintre Ani.

În noaptea de 31 decembrie, ucraineanca Irina Javoronok a devenit mamă de tripleți, aducând pe lume trei băieței pe care i-a numit Matvei, Bogdan și Vladislav.

Femeia în vârstă de 36 de ani a trăit toată viața în Ucraina și a fost căsătorită cu un bărbat, alături de care și-a petrecut 18 ani din viață. Deși s-au iubit enorm, universul nu le-a dăruit copii, iar destinele le-au fost separate.

Ulterior, Irina Javoronok și-a regăsit iubirea și liniștea în brațele actualului ei partener de viață, bărbatul căruia i-a dăruit nu unul, nu doi, ci trei copii.

Deși trebuia să nască, inițial, la începutul lunii ianuarie, sorocul i-a venit mai devreme, pe 31 decembrie, exact de Revelion, după ce a tras o sperietură soră cu moartea.

„Irina povestește că de fiecare dată când începeau bombardamentele cobora în adăpostul antiaerian. Avea de apărat 4 vieți, a sa și a celor 3 copilași pe care îi purta sub inimă. Teoretic, trebuia să nască după Revelion.

Doar că înainte de Anul Nou, rușii au început să bombardeze cu cruzime Kievul. Câteva rachete sau drone kamikaze au ajuns la destinație, nu foarte departe de locul în care se afla Irina. S-a speriat atât de tare, că i s-au declanșat durerile nașterii înainte de termen.

A născut de Revelion. Între 31 decembrie și 1 ianuarie. La ora 2 și 45 de minute a venit pe lume primul copil. L-au urmat frații săi la câte un minut distanță.

În timpul operației cezariene, bombardamentele nu au încetat. Dar Irina crede că a fost mereu în siguranță. Așa susține, că se simțea păzită de forțele aeriene ucrainene. Din fericire, nu a fost nevoie să fie mutată în subsol în timpul raidurilor rusești.”, a scris Vitalie Cojocari pe Facebook.

„Auzeam avioane care zburau deasupra maternității!”

Cu teamă în suflet și speranță în ochi, Irina Javoronok a mers de urgență la spital, unde a fost nevoită să-și aducă bebelușii pe lume. Bombardamentele nu s-au oprit nicio secundă.

Ucraineanca a povestit cu bucurie și speranță faptul că, deși s-a temut pentru viața ei și a copiilor săi, este extrem de fericită de faptul că a devenit părinte.

„Auzeam avioane care zburau deasupra maternității numărul 5 în care am născut chiar în timpul nașterii”, povestește ea despre ce a trăit în acele momente.

Flăcăii mei au vrut să iasă mai repede pe lume ca să o apere pe mama lor”, spune femeia despre băieții pe care îi ține în brațe.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

TikTok îngheață reglarea acordului de securitate cu SUA

Urmatoarea stire

Cresc amenzile pentru aruncarea gunoaielor / Noi obligații pentru primării, care trebuie să colecteze separat deșeurile din hârtie, metal, plastic, sticlă și textile

Stiri pe aceeasi tema