Potenţialul acestei ţări este fenomenal. România poate ajunge în top 10 economii din UEEric Stab, preşedinte şi CEO al ENGIE România, îi îndeamnă la final de mandat pe investitorii care se uită spre România să parieze pe mediul de business local. Iar pe cei care sunt aici îi încurajează să „treacă dincolo de zidurile corporaţiei“ şi să se implice în dezvoltarea mediului de afaceri românesc.

Din iunie, Eric Stab va prelua conducerea ENGIE Germania, păstrând funcţia de preşedinte al consi­liului de administraţie al ENGIE România, cel mai puternic jucător din domeniul furnizării şi distribuţiei de gaze naturale.

Dincolo de funcţia de conducere din cadrul ENGIE România, Eric Stab a coordonat activitatea ENGIE în Europa de Est (România, Polonia, Slovacia, Republica Cehă) şi a prezidat, pe durata a două mandate, Consiliul Investitorilor Străini, a fost vicepreşedinte al Confederaţiei Patronale Concordia şi a prezidat Comitetul Român al Consilierilor de Comerţ Exterior al Franţei şi Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie.

 

Citeste continuarea pe www.zf.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema