Poșta Română face livrări cu ATV-uri


Poșta Română face livrări cu ATV-uri. Instituția a achiziționat patru ATV-uri care sunt folosite pentru a livra colete în zonele montane, greu accesibile din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj.

ATV-urile vor oferi versatilitate poștasilor, mai ales pe traseele off-road, În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care salariații noștri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate. Autovehiculele ATV pe care Poșta Română le deține, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg”, au anunțat reprezentanții companiei.

Cele patru ATV-uri au costat 99.000 de lei și au fost livrate împreună cu seturi de echipamente de protecție pentru poștași. Acestea conțin căști, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O tânără inginer din România câștigă Premiul European pentru Energie Sustenabilă pentru că a adus eficiența energetică în cadrul IMM-urilor  

Urmatoarea stire

Maia Morgenstern sprijină conștientizarea endometriozei prin intermediul documentarului ”Endodyssey”!

Stiri pe aceeasi tema

NARATIVE BUNE ȘI NARATIVE RELE (I)

Atunci când propaganda oficială de la noi, referitoare la războiul din Ucraina, dorește să combată o teză fără…