Porecla uluitoare pe care o avea Meghan la palat. De ce se era obsedată Ducesa

Chiar și la câțiva ani de la plecarea ducilor de Sussex în SUA, detalii uluitoare despre Meghan Markle continuă să iasă la suprafață. O carte publicată recent dezvăluie modul în care soția Prințului Harry își plănuia de ceva timp ieșirea din familia regală britanică. 

Cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” descrie relația tot mai proastă a ducilor cu angajații regali.

Lucrătorii de la palat, care-și spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”, au fost descriși de autor drept niște „oameni cumsecade care ar fi făcut orice” ca cei doi soți să aibă succes.

Totuși, comportamentul lui Meghan i-a făcut pe aceștia să o numească pe soția Prințului Harry o „nascisistă sociopată”, scrie Okmagazine.

Vezi și: Despărțirea este sfâșietoare! Meghan Markle, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea reginei Elisabeta

Meghan era numită o „sociopată narcisistă” de angajații de la palat

Plecarea lui Meghan din familia regală a fost premediată? Aceasta pare să fie concluzia la care au ajuns subordonații ducilor de Sussex, care au mai menționat că ducesa era preocupată doar de a găsi un mod pentru a face rost de bani.

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. 

Mai mult, în carte se menționează că Meghan Markle era tot mai frustată de îndatoririle regale, iar problemele au putut fi observate încă de la primul turneu regal făcut în calitate de Ducesă de Sussex.

„Cu toate că îi plăcea atenția primită, Meghan nu înțelegea ce rost aveau acele plimbări printre mulțimi și strângerea mâinilor atâtor străini”, se arată într-un pasaj al cărții „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”. 

Vezi și: „Mișcare foarte îndrăzneață” pentru Meghan Markle! A cerut o întâlnire cu Regele Charles

Cartea care face publice detalii inedite din spatele ușilor închise de la palat a fost scrisă de Valentine Low, iar The Sunday Times a publicat câteva pasaje intrigante din ea.

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Simona Halep se menţine în Top 10 WTA : Europa FM

Urmatoarea stire

Iapă gestantă salvată dintr-un beci de 3 m adâncime la Mereni

Stiri pe aceeasi tema