Ponta îl face praf pe Iohannis: „Nici măcar Zelenski nu stă de vorbă cu el, își trimite portarul. Ucraina ne tratează ca pe ruși”Duminică seara, 26 martie, Victor Ponta a comentat cele mai recente declarații ale lui Klaus Iohannis, în contextul conflictului din Ucraina și a solicitării Bruxellesului, de eliminare a pensiilor speciale.

România nu are o reprezentare cu relevanță la nivelul UE, crede Ponta.

„Hai să stabilim un lucru. Bineînțeles, Rusia a atacat Ucraina. Sprijinim Ucraina pentru că suntem membri NATO și UE. Normal că susținem și noi. Dar ce-i spune toată lumea lui Iohannis? ‘Dacă tot îi susținem, de ce-și bate joc Ucraina de România? De ce românii nu mai au voie să învețe în română? Apoi avem cu Canalul Bâstroe, cu exporturile de grâne. 

Oricum, cu Iohannis nu stă Zelenski de vorbă, ci doar câte un consilier, un portar…

Ucraina ne tratează ca pe ruși. Mai rămâne să ne bomabardeze. 

 

Victor Ponta, avertisment cu privire la Ucraina : „Iohannis să spună ca grânele ucrainene au distrus agricultura românească!”

 

(…) E de vină cel care ne reprezintă (n.r. – nu UE). Să spună ca grânele ucrainene au distrus agricultura românească! Românul stă cu grânele lui, n-are unde să le pună (…). Noi îi ajutăm să scoată grânele, nu pe ucraineni – sunt trei firme internaționale, cu bugete mai mari decât România, care fac miliarde de dolari pe urma războiului. Să vezi cât a făcut Exxon, cei care fac grâne modificate genetic. Asta e supărarea mea. Domnul Daea n-are curaj să spună. Ce să mai facă? E bătrân. Ăia sunt americani care fac grâne de doua ori mai ieftine, modificate genetic. Nici asta nu vă spune Iohannis. Domnul Iohannis e mai special decât specialii. 

Noi nu facem niciun profit, ne omorâm agricultura și delta!”, a comentat Victor Ponta, la România TV.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Am văzut determinare la liderii coaliţiei să rezolve problema, astfel încât să nu mai fie nicio pensie mai mare ca salariul, să ai parte de contributivitate

Urmatoarea stire

Adio ING Bank! Nu vei mai primi banii din conturile deschise la această bancă. Ce se întâmplă și cu cei care au carduri la Raiffeisen Bank sau BCR

Stiri pe aceeasi tema