Pompierii hunedoreni, în sprijinul colegilor lor din Timiș la inundații. Intervenții și în județ


Loading

Pompierii hunedoreni au intervenit, astăzi, în sprijinul colegilor lor din județul Timiș pentru a ajuta la operațiunile de înlăturare a efectelor inundațiilor produse de apele revărsate ale râului Bega. Două echipaje de la ISU Hunedoara au mers în sprijinul pompierilor timișoreni.

Tot astăzi, pompierii au intervenit și în județ pentru evacuarea apei din câteva gospodării din trei localități hunedorene, precum și pentru a înlătura mai mulți arbori căzuți pe carosabil în alte trei zone.

“În cursul zilei, pentru a îndepărta efectele produse de fenomele meteo, semnalate prin emiterea de avertizări Cod portocaliu sau Cod galben de precipitații, pompierii hunedoreni au intervenit atât în localitățile județului Hunedoara cât și în sprijinul colegilor din județul Timiș, confruntați cu inundații importante în localitatea Făget. Astfel, pompierii I.S.U. Hunedoara au intervenit pentru evacuarea apei, provenită în urma inundațiilor, în localitățile Vețel, Spini, Bretea Mureșană, dar și pentru eliberarea drumurilor publice blocate din cauza căderilor de copaci în zona Brad, Vața de Jos, și Lăpușnic. De asemenea, două echipaje din cadrul I.S.U. Hunedoara cu un autocamion, o autospeciala de prima intervenție și comanda și două motopompe remorcabile au acționat în sprijinul I.S.U. Timiș pentru îndepărtarea efectelor inundațiilor produse în localitatea Făget”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Citeste continuarea pe servuspress.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema