Polițistul local din cazul ridicării mașinii unei femei cu dizabilități este cercetat penal


Cazul femeii cu dizabilități căreia i s-a ridicat mașina după ce a parcat într-un centru comercial pe locurile special amenajate a ajuns în atenția IPJ Constanța.

Femeia a depus plângere la Secția 2 de Poliție a municipiului Constanța.

Pe numele poliţistului local s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu, în urma plângerii depuse.

„La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a declarat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Cu privire la modul de acțiune și comportamentul polițiștilor locali, primăria a anunțat că se fac verificări, iar în situația în care se constata că au fost încălcate prevederile legale se vor fi dispune măsuri în consecință. Detalii AICI.

Citeste continuarea pe www.ct100.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O femeie, omorâtă în bătaie de o alta, într-o garsonieră din Bucureşti – GAZETA de SUD

Urmatoarea stire

”Tonul imperativ al diplomaţilor ucrainieni este inacceptabil”

Stiri pe aceeasi tema