Polițiștii constănțeni au dat 100 de amenzi pentru depășirea vitezei în numai 4 ore


Astăzi, 4 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale în ceea privește limitele vitezei de deplasare.

La data de 4 februarie a.c, în intervalul orar 09.00 – 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune, pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere cauzate de nerespectarea vitezei legale de deplasare.

„Cu această ocazie, polițiștii au aplicat aproximativ 140 de sancțiuni, în valoare totală de peste 64.000 de lei, dintre care 100 pentru viteză, iar restul pentru alte încălcări ale dispozițiilor legale.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De exemplu, în jurul orei 09.28, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DNA 2A, în orașul Ovidiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, acesta fiind înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală (71km/h).

Citeste continuarea pe www.ct100.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Întârzieri la Autostrada între Oltenia și Banat. Noua licitație pentru studiile de fezabilitate, tergiversată de aproape 1 an

Urmatoarea stire

Depeche Mode anunţă o piesă nouă, “Ghosts Again” şi dezvăluie când o va lansa

Stiri pe aceeasi tema