Poliţiştii caută două surori minore, dispărute de Crăciun din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ, care abia acum a permis poliției să mediatizeze cazul

Poliţiştii din Piatra-Neamţ caută două surori minore care au dispărut, de aproape două săptămâni, din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, relatează Agerpres.

Cele două surori sunt Estera-Nicoleta Oprea, în vârstă de 12 ani şi Alessia Ionela Oprea, în vârstă de 14 ani, iar pe 25 decembrie 2022 au părăsit voluntar centrul şi nu s-au mai întors.

Potrivit IPJ Neamţ, conducerea Centrului de Servicii Piatra-Neamţ a permis abia vineri mediatizarea dispariţiei.

Între timp, poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra-Neamţ, Roman şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acestea, fără ca minorele să fie depistate.

Sursa: IPJ Neamț

Poliţiştii au prezentat pe site-ul IPJ Neamţ fotografiile şi semnalmentele celor două surori şi roagă persoanele care pot oferi informaţii să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente OPREA IONELA ALESSIA: înălţime – 1.60 m,  greutate –56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA IONELA ALESSIA era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămașă în carouri de culoare roșie, fiind încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmente OPREA ESTERA-NICOLETA: înălţime – 1.50 m,  greutate –43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA ESTERA-NICOLETA era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, tricou și pantaloni de culoare verde kaki, fiind încălțată ghete de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra Neamț, Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Jumătate dintre ghețarii lumii riscă să dispară în mai puțin de 80 de ani, pe fondul schimbărilor climatice : Europa FM

Urmatoarea stire

Didier Deschamps, aproape de plecarea de la naționala Franței?!

Stiri pe aceeasi tema