Poliția germană s-a chinuit 15 minute să oprească un șofer care dormea la volanul unei mașini Tesla pe pilot automatCaz neobișnuit pe autostrăzile din Germania. Polițiștii au încercat minute bune să prindă un șofer de 45 de ani care adormise la volanul mașinii sale Tesla în timp, aflată pe pilot automat. Acesta a atras atenția șoferilor pentru că gonea cu 110 km/h.

Șoferul pusese mașina pe pilot automat și s-a culcat, scrie Heute.

Polițiștii au fost uluiți când, ajunși în dreptul mașinii, au văzut că conducătorul auto dormea, fără să aibă mâinile pe volan!

Timp de mai bine de un sfert de ceas au încercat să-l trezească, folosind claxonul, semnalele luminoase ale mașinii de poliție și chiar un megafon.  În cele din urmă, bărbatul s-a trezit și a oprit, urmând instrucțiunile ofițerilor. În timpul verificării, el a arătat „simptome tipice consumului de medicamente”, potrivit comunicatului poliției.

Polițiștii au găsit și o greutate pe volan, un dispozitiv folosit pentru a păcăli sistemul de securitate al mașinii Tesla. Șoferul este cercetat pentru periclitarea traficului rutier, iar permisul de conducere i-a fost suspendat până la pronunțarea instanței de judecată.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Valoarea punctului de pensie se majorează de la 1 ianuarie

Urmatoarea stire

Trump, reacție vehementă cu privire la publicarea documentelor fiscale

Stiri pe aceeasi tema