Podul care leagă județele Olt și Vâlcea a fost închis. Rutele ocolitoare, mai lungi cu zeci de kilometriPodul peste râul Olt, care leagă județele Olt și Vâlcea, a fost închis fiindcă nu mai prezintă siguranță, au constatat experții.

Decizia a fost luată la nivelul Secției de Drumuri Naționale Slatina, fiind transmisă către prefecturile Olt și Vâlcea, către consiliile județene Olt și Vâlcea, dar și către ISU, IPJ și serviciile județene de ambulanță din cele două județe și primăriile Drăgășani (Vâlcea), Verguleasa (Olt) și Dobroteasa (Olt).

Cu două săptămâni în urmă, drumarii deciseseră restricționarea traficului pe acest pod.

Nu se va mai putea circula pe pod începând de marți, 21 martie 2023, de la ora 18.00, până atunci autoritățile preocupându-se să instaleze panourile de semnalizare rutieră, scrie adevarul.ro.

Drumarii au precizat două rute ocolitoare. Pe prima (Drăgășani – Fișcălia Buciumeni – Câmpu Mare) se poate circula fără restricții de tonaj. Acesta este, însă, un drum care măsoară 23 kilometri. O a doua rută (Drăgășani – Strejești – Moșteni – Poganu) are restricții pentru autovehiculele de peste 7,5 tone și măsoară chiar mai mult – 37 kilometri.

Se studiază o soluție de drum pe barajul de la Drăgășani, însă nu există, deocamdată, o decizie, transmit autorităţile.

Vezi şi: Pod în pericol de prăbuşire, în Vrancea. Stă să cadă, dar a fost sprijinit cu prăjini

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cât costă un kilogram de ceapă în piețe. Leguma atinge prețuri record

Urmatoarea stire

FOTO. Motivul pentru care Holly Sonders a fost nevoită să renunțe la golf

Stiri pe aceeasi tema