PNL: „Programarea online pentru depunerea cererilor de paşapoarte a fost integrată în hub-ul de servicii al M.A.I.”


„Programarea online pentru depunerea cererilor de paşapoarte a fost integrată în hub-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne. Platforma poate fi accesată începând de luni, 20 martie. Noutatea adusă de platformă este creşterea intervalului de programare, care acum este cuprins între ziua curentă şi următoarele 90 de zile calendaristice. În acest mod, interfaţa oferă soluţii atât cetăţenilor presaţi de timp, cât şi celor care pot ajunge mult mai târziu, dar vor să îşi rezerve prezenţa dinainte” conform PNL.


Noua aplicaţie este intuitivă, mai prietenoasă cu utilizatorii care nu sunt familiarizaţi cu mediul online şi permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare.

„În afară de programarea online pentru eliberarea paşaportului, hub-ul oferă acum posibilitatea eliberării online a certificatului de cazier judiciar şi avize pentru documentaţii de urbanism, amenajare a teritoriului dar şi obţinerea autorizaţiilor de construire/desfiinţare”, mai indică sursa citată.

Acest portal va include mai multe servicii, în viitorul apropiat, mai spun liberalii. „Proiectele de digitalizare a serviciilor publice sunt o prioritate pentru miniştrii PNL. Această transformare radicală a procedurilor administrative este un pas înainte, care va aduce accesibilitatea şi eficienţa în relaţia cetăţeanului cu statul”, se mai arată în comunicarea liberalilor.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ligia Deca, testată pozitiv cu COVID-19. Ministrul Educației a fost alături de Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Urmatoarea stire

Videoclip: Argatu’ – Din Grai Românesc

Stiri pe aceeasi tema