[ditty id=108033]

Planul ROȘU activat la Bistrița

Un autocar cu zeci de pasageri şi un autoturism au fost implicate, duminică seară, într-un accident, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că persoanele din autoturism sunt încarcerate. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie. Numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat.

Potrivit IGSU, la accident au fost trimise 1 maşină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanţă de terapie intensivă mobilă, 4 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 3 ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conform ISU Bistriţa-Năsăud, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud intervin în localitatea Telciu, la un accident rutier produs între un autocar şi un autoturism, pe DN 17C.

Din primele informaţii, persoanele din autorurism sunt încarcarate.

În autocar se aflau aproximativ 35-40 de persoane care, din datele avute până în prezent, nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

Ulterior, a fost alocat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

A fost activat Planul roşu de intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.

R. Dan

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Top 5 modele de maşini rulate care au kilometrajul cel mai des modificat. Ce trebuie să ştim despre automobilele folosite în activităţi de taximetrie

Urmatoarea stire

VIDEO-În loc de dans, într-un club din Brăila s-a ajuns la bătaie

Stiri pe aceeasi tema