Planul ascuns al OMV pe ruinele Complexului Energetic OlteniaPlanul ascuns al OMV care are legătură cu ruinele Complexului Energetic Oltenia a fost scos la lumină.

Liderul sindical Constantin Crețan este cel care a devoalat ce pun la cale austriecii.

Ce vor să facă austriecii

Crețan susține că austriecii de la OMV urmăresc să pună mâna pe sute de hectare de teren în Gorj și pe rezervele de zgură și cenușă de la termocentrale.

Liderul de sindicat a anunțat, potrivit Radio Infinit, că va ataca în instanță planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia, care prevede construirea de parcuri fotovoltaice pe terenuri care ar trebui restituite proprietarilor, după exploatarea cărbunelui.

Liderul Federației Naționale a Muncii mai spune că actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia și cadastriștii, care vor îndrăzni să intre pe terenurile pentru fotovoltaice, riscă să aibă probleme mari cu legea.

„Interesul nu sunt fotovoltaicele. Interesul austriecilor este să pună mâna pe rezervele de zgură și cenușă de cărbune, din care, prin prelucrare, se extrag diferite metale de mare valoare” – Constantin Crețan, liderul de sindicat al Federației Naționale a Muncii

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O femeie a încercat să urce în avion cu un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână

Urmatoarea stire

Rusia a distrus jumătate din infrastructura de telecomunicații a Ucrainei și aproape toate centralele eoliene

Stiri pe aceeasi tema