Plante pe care e bine să le ai în casă pentru noroc și prosperitate. Care e planta recomandă în special pentru dormitor


Plantele sunt iubite de toți oamenii, însă unele dintre ele pot însemna mai mult decât un obiect decorativ frumos. Dacă te încadrezi în categoria oamenilor care iubesc plantele, trebuie să știi că există câteva care sunt recomandate pentru prosperitate și noroc. Iată despre ce flori este vorba!

Citește și: Plantele care absorb umiditatea din casă. Așa scapi de formarea mucegaiului de pe pereți

Care sunt plantele recomandate pentru prosperitate și noroc. Unele dintre ele promit chiar un efect terapeutic

Majoritatea dintre noi avem plante în apartament. Ele au un rol estetic și „îmbracă” o locuință care poate părea banală la început. Cu toate acestea, puțini știm cât de importante sunt unele dintre ele, cu atât mai mult că s-ar putea chiar să le avem deja sub propriul acoperiș și să nu le cunoaștem aspectele benefice.

Se pare că este recomandat să ai, în primul rând, o plantă de bambus. Această plantă ar atrage pozitivitatea în viața ta și chiar îți va aduce noroc, inclusiv în dragoste. Secretul este ca planta să aibă două tije, potrivit Spynews. În schimb, dacă planta de bambus are trei tije, atunci se spune că te vei bucura de bani, longevitate și fericire.

O altă plantă recomandată pentru prosperitate este arborele de Jad, despre care se spune că îți va aduce noroc la bani și în carieră, potrivit aceleași surse citate mai sus. Se pare că, în cultură, această plantă este asociată cu bogăția, motiv pentru care este recomandat să o achiziționezi dacă nu o ai deja.

O altă plantă recomandată pentru locuință este Arborele banilor, cunoscut și drept Pachira macrocarpa. Se spune că această plantă atrage energia pozitivă, potrivit Spynews.

Citește și: Cum poți să-ți încălzești locuința cu ajutorul unei plante. O metodă la mare căutare în sezonul scumpirilor

Aceasta este planta recomandată, în special, pentru dormitor

În dormitor este recomandat să se regăsească un cactus. Se pare că acesta eliberează dioxid de carbon în timpul zilei, iar noaptea oxigen, potrivit aceleași surse citate. În acest fel, se promite un somn odihnitor toată noaptea. Îngrijirea sa nu este atât de costisitoare, planta fiind obișnuită cu mediile luminoase și fără apă.

Citește și: Locul din România unde crește singura plantă carnivoră ar fi sub blestem. De ce turiștii au fiori când ajung la Lacul Bălbâitoarea

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema