Pirotehniștii au intervenit pentru dezamorsarea dispozitivului explozibil

O grenad─â pus─â ├«ntr-un borcan a fost g─âsit─â legat─â de gardul unei locuin╚Ťe din localitatea Vidra, jude╚Ťul Ilfov. Poli╚Ťi╚Ötii ╚Öi speciali╚Ötii pirotehnici au efectuat o misiune contracronometru pentru a dezamorsa dispozitivul.

La data de 6 ianuarie a.c., poli╚Ťi╚Ötii Postului de Poli╚Ťie Vidra au fost sesiza╚Ťi de c─âtre un b─ârbat, cu privire la faptul c─â, pe strada Principal─â din satul Sinte╚Öti, localitatea Vidra, se afl─â un dispozitiv artizanal, ce pare a fi o grenad─â, legat pe un gard, scrie antena3.ro.

├Än cel mai scurt timp, la fa╚Ťa locului s-au deplasat poli╚Ťi╚Ötii ora╚Öului Pope╚Öti Leordeni, ai Serviciului Arme, Explozivi ╚Öi Substan╚Ťe Periculoase Ilfov ╚Öi Serviciului pentru Ac╚Ťiuni Speciale Ilfov, pentru efectuarea activit─â╚Ťilor din competen╚Ť─â. Poli╚Ťi╚Ötii ilfoveni au luat imediat toate m─âsurile, context ├«n care au delimitat ╚Öi asigurat perimetrul respectiv.

De asemenea, la fa╚Ťa locului s-au deplasat speciali╚Ötii pirotehnici din cadrul SIAS-IGPR, care au constatat c─â aspectele sesizate se confirm─â, iar ├«n urma activit─â╚Ťilor de specialitate, au dezamorsat dispozitivul respectiv.

La acest moment nu există pericol de explozie, urmând ca dispozitivul artizanal să fie expertizat de specialiștii INC.

Nu au existat victime.

 

Citeste continuarea pe psnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Transportul în comun, gratuit în Cluj-Napoca. Care este ziua norocoasă

Urmatoarea stire

FCSB se desparte de ├«nc─â un juc─âtor: S-a sim╚Ťit jignit de propunerea ro╚Ö-alba╚Ötrilor

Stiri pe aceeasi tema