Piroman reţinut de poliţiştii braşoveni. A dat foc la mai multe pubele de gunoi din Braşov


Un piroman a fost reţinut de poliţiştii braşoveni. Bărbatul de 60 de ani este bănuit că a incendiat mai multe pubele de gunoi aflate pe trei străzi din municipiul Braşov. IPJ Braşov transmite că în noapte de 4 spre 5 octombrie bărbatul a incendiat cele trei pubele de gunoi, flăcările ameninţând să cuprindă şi maşinile şi construcţiile din apropiere.  

„În perioada 07 – 16 octombrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au organizat și desfășurat mai multe activități investigativ-operative în vederea identificării și depistării autorului faptei. Astfel, ieri, 16 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii au depistat pe raza municipiului Brașov persoana de sex masculin bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Citeste continuarea pe www.brasov.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Probleme cu furnizarea apei potabile în Municipiul Roman, în intervalul orar 22:00 – 6:00 (17

Urmatoarea stire

#Oficial: 305 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online

Stiri pe aceeasi tema