Pietre căzute în drum pe Valea Oltului. Traficul rutier a fost deviat inclusiv printr-o parcareSambata, 14 Ianuarie 2023, ora 09:08

479 citiri

O bandă a drumului naţional 67 este închisă circulaţiei rutiere, în urma alunecării de teren care s-a produs în seara zilei de vineri, 13 ianuarie, în zona localităţii Horezu din judeţul Vâlcea.

Pentru asigurarea fluenţei, traficul a fost direcţionat printr-o parcare, în zonă fiind montate balize, indicatoare şi parapet.

Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă, sâmbătă dimineaţă, închiderea temporară a benzii de circulaţie pe sensul Târgu Jiu- Râmnicu Vâlcea pe DN 67, între km 151+070m şi 151+180m, după ce vineri seară, la kilometrul 151+150 m, în oraşul Horezu, s-a produs o alunecare de teren care a afectat şi un zid de susţinere.

Circulaţia pe sensul Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea se va realiza pe contrasens, dirijată prin indicatoare, balize şi parapet lestabil, iar circulaţia pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu se va realiza prin parcarea adiacentă a acestui sens, pe vechiul DN 67, dirijată de asemenea prin indicatoare, balize si parapet lestabil.

A fost realizată semnalizarea rutieră temporară de către Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea, iar zona va fi monitorizat= de către poliţişti.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Farfuriile, tacâmurile, bolurile şi anumite tipuri de pahare din plastic de unică folosinţă, interzise în Anglia

Urmatoarea stire

Viktor Orban sare în ajutorul prietenului Putin: spune “Stop!” sancţiunilor impuse Rusiei

Stiri pe aceeasi tema