“Piaţa Unirii va intra într-o reabilitare totală. Consolidarea planşeului e o necesitate”„Piaţa Unirii va intra într-o reabilitare totală şi care este făcută de Primăria Sectorului 4. Primăria Sectorului 4 a făcut şi o expertiză, dar trebuie să avem un dialog pentru că ei trebuie să facă dedesubt, şi-au asumat, Consiliul General, la fel, le-a dat să facă”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică la Digi 24.

Întrebat când începe această lucrare, primarul Capitalei a afirmat: „Nu mai devreme de un an. Trebuie să facem deasupra”.

Ținând cont că oricum urmează alte lucrări pentru un an, Nicușor Dan a fost întrebat de ce reablitează acum Piața Unirii. „Este o necesitate”, a răspuns el.

„Evident că se va lucra la trotuare. În momentul ăsta lucrurile sunt absolut deschise. Acolo sunt trei lucruri. Este necesitatea de a consolida planşeul. Şi acolo există două soluţii, teoretic şi practic, asta ne vor spune inginerii când vor finaliza studiul de fezabilitate şi expertiza. O soluţie este să spargi tot pe lângă traseul…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema