Petrolier în flăcări în Golful Aden după un atac cu rachete HouthiUn petrolier din Golful Aden este în flăcări după ce militanții houthi din Yemen au tras rachete asupra petrolierului vineri.Petrolierul Marlin Luanda a fost lovit de o rachetă, a anunțat vineri grupul de mărfuri Trafigura, care operează nava.Comandamentul Central al SUA a declarat că Houthis au lansat, de asemenea, o rachetă balistică anti-navă spre un distrugător american în Golful Aden.

Un petrolier din Golful Aden este în flăcări după ce militanții houthi din Yemen au tras rachete asupra petrolierului vineri, pe fondul atacurilor continue pe această rută maritimă cheie.

Petrolierul Marlin Luanda a fost lovit de o rachetă, a anunțat vineri grupul de mărfuri Trafigura, care operează nava, scrie CNN.

Într-o declarație, Trafigura a precizat că nava „a fost lovită de o rachetă în Golful Aden după ce a tranzitat Marea Roșie”, adăugând că „echipamentul de stingere a incendiilor de la bord este desfășurat pentru a suprima și controla…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema