Petre Daea: Îi îndemn pe toţi să cumpere de la românii noştri


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le recomandă oamenilor să cumpere alimente produse de ”românii noştri”, care oferă saţietate, dar şi gustul pe care fiecare îl caută, transmite News.ro.

Întrebat despre problemele care apar privind calitatea unor produse care se vând în supermarketuri, ministrul Petre Daea a spus, vineri, la Iaşi, că el este împotriva oricărui produs sintetic şi că îi îndeamnă pe oameni să cumpere de la ”românii noştri”.

”Sunt împotriva oricărui produs sintetic. Eu îi îndemn pe toţi să mănânce ce trebuie şi să mânânce ce fac românii noştri şi să cumpere de la românii noştri. Ocoliţi aceste zone, faceţi ce aţi făcut dintotdeauna, căutaţi produsele pe care le avem şi pe care le ştim noi şi care ne asigură pe de o parte saţietate, dar ne asigură şi acel răspuns la gustul fiecăruia, ştiind că este bun. Este produsul ţării, produsul făcut de noi, de foarte bună calitate şi merită să-l folosim. Lăsaţi restul acolo unde se găseşte”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dialog între Nicolae Ciucă și robotul Ion: „Rolul meu este să vă reprezint”

Urmatoarea stire

Asociația cercetătorilor români “Ad Astra” cere ministrei Ligia Deca retragerea proiectului învățământului superior

Stiri pe aceeasi tema