Peter Imre, condus pe ultimul drum. Unde a fost înmormântat afaceristul

Peter Imre, fostul director general al Adevarul Holding, a fost condus luni, 4 iulie, pe ultimul drum, de către familie și apropiați. Regretatul afacerist s-a stins din viață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare. 

Peter Imre, condus pe ultimul drum Foto: twitter

Omul de afaceri și analistul financiar Peter Imre a fost înmormântat în decursul zilei de luni, 4 iulie. Imre, care a devenit în 2010 directorul general al companiei Adevărul Holding, s-a stins din viață vineri, 1 iulie, după o luptă crâncenă cu cancerul. Peter Imre era căsătorit cu fiica fostului ministru de Externe, Teodor Meleșcanu.

Nu rata: Peter Imre, o viață de film! Destinul potrivnic și detaliile necunoscute despre viața lui

Peter Imre, condus pe ultimul drum. Regretatul afacerist a fost înmormântat la cimitirul Calvin

Reputatul om de afaceri și-a dat ultima suflare la un spital din București, la vârsta de 60 de ani. Cei care l-au stimat și apreciat de-a lungul vieții sale l-au putut conduce luni pe ultimul drum, înmormântarea având loc la Cimitirul Calvin din București, din cartierul Giulești.

stanga
dreapta

Cortegiul funerar a inclus, pe lângă familie și apropiați, și persoane care au lucrat alături de fostul director al Adevărul Holding. Aceștia au participat la slujba de înmormântare, după care au asistat la înhumarea regretatului om de afaceri. 

Vezi și: Cine e Marina, soția lui Peter Imre. Legătura cu Teodor Meleșcanu

Cozmin Gușă, mesaj comemorativ pentru Peter Imre

Jurnalistul și politicianul Cozmin Gușă s-a numărat printre vocile care au comentat cu regret pierderea lui Peter Imre, acesta publicând și un mesaj comemorativ, în mediul online. 

Celor care l-ați cunoscut pe Peter nu are rost să vă spun lucruri în plus despre el, ceilalți trebuie să știți că era un om cum nu sunt mulți, a trăit o viață ca un roman de aventuri, a cunoscut lumea și oamenii cu o mare profunzime, a avut prieteni buni pe toată planeta, fapt care i-a permis să facă lucruri și legături excepționale.

A cunoscut toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani, pe majoritatea i-a ajutat în momente decisive…

Peter a fost singurul corporatist pe care-l cunosc și care și-a folosit influența mereu ca să facă lucruri pentru România sau prieteni… (..) 

De vreo 15 ani îi ziceam Petrică, iar el a primit cu plăcere faptul că i-am românizat numele, o să-mi lipsească mult de tot sfaturile sau glumele lui, la fel ca tuturor celor care l-au cunoscut bine.”, a scris Cozmin Gușă, pe una dintre rețelele de socializare.

Sursă foto înmormântare: Gândul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Hermannstadt a cesionat banii din drepturile TV pentru Liga 1! Reacția lui Dani Coman

Urmatoarea stire

Polonia își consolidează armata și recrutează 15.000 soldaţi, de teama unei invazii ruseşti

Stiri pe aceeasi tema