Petarde și droguri descoperite de jandarmii constănțeni


În ultimele 48 de ore, în cadrul unor acțiuni organizate pentru prevenirea și combaterea  comerțului ilicit cu materiale pirotehnice, jandarmii Grupării Mobile Constanța au confiscate, de la 4 persoane care încercau să comercializeze ambulant sau la tarabă, peste 2500 de articole pirotehnice din categoria F2 și F3, interzise la comercializare.

Astfel, în data de 30 decembrie, în zona magazinului Dedeman, a fost depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani din Constanța, care oferea spre comercializare din portbagajul unei mașini, peste 600 de articole pirotehnice.

De asemenea, în data de 29 decembrie, în Piața Tomis 3, din municipiul Constanța, a fost depistat un tânăr care oferea spre comercializare peste 1000 de articole pirotehnice.

Pentru cele 4 persoane depistate, jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare de articole pirotehnice fără drept, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În ultimele 48 de ore, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 35 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit un act de sesizare pentru un tânăr depistat având asupra lui 11 bucăți de staniol ce conțineau o substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 61 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 13.750 lei. Asta înseamnă că sancțiunea medie a fost de circa 225 de lei.


Următorul articol

Sat Dec 31 , 2022

Papa emerit Benedict al XVI-lea a murit la vârsta de 95 de ani, a anunţat sâmbătă Vaticanul, potrivit AFP. Teologul german a cărui demisie din 2013 a luat lumea prin surprindere a decedat sâmbătă dimineaţă, după ce în cursul ultimelor zile starea sănătăţii sale s-a deteriorat. „Cu durere vă anunţ […]

Citeste continuarea pe www.ct100.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Arhitectul sef al municipiului Ramnicu Valcea, Dragos Petre Mihaila, in vizorul Agentiei Nationale de Integritate

Urmatoarea stire

Pentru sportivii ruși miroase rău

Stiri pe aceeasi tema

Arde o vilă în Cumpăna

Pompierii intervin, marți seară, la o vilă care a luat foc în comuna Cumpăna, pe strada Ion Vodă.…