Persoane cercetate pentru trafic de minori și viol


cel mai verde complex reziential

Persoane cercetate pentru trafic de minori și viol

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au pus recent în executare trei mandate de aducere, emise pe numele a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol.

cel mai verde complex reziential

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2017-2019, persoanele bănuite ar fi racolat și constrâns o persoană vătămată minoră, în scopul exploatării sexuale, două dintre acestea profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința și au întreținut relații sexuale cu aceasta.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea a două persoane, iar, la data de 21 decembrie a.c., Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab”.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Citeste continuarea pe republikanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Guvernul francez va lansa prima campanie de vaccinare a păsărilor de curte în 2023

Urmatoarea stire

Țara din UE în care femeile sub 30 de ani cu copii nu vor mai plăti impozit pe venit. Cum justifică guvernul măsura

Stiri pe aceeasi tema