Performanță pentru tenisul românesc. Alexia Tatu și Andreea Soare, în finala junioarelor U14 de la Wimbledon


Alexia Ioana Tatu și Andreea Diana Soare se vor întâlni în finala junioarelor U14 din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Anul acesta a avut loc prima întrecere destinată juniorilor U14 pe terenurile de la All England Club, potrivit GSP.

Alexia Ioana Tatu și Andreea Diana Soare se vor lupta duminică pentru trofeu, după ce și-au câștigat semifinalele în minimum de seturi, fiecare reușind și câte un set la zero.

„Alexia Ioana Tatu a trecut sâmbătă, 9 iulie, în semifinale, de Sol Ailin Larraya Guidi (Argentina), cu 6-0, 6-3, în timp ce Andreea Diana Soare a dispus, tot în două seturi, scor 6-0, 7-5, de Isabelle Brtton (Marea Britanie)”, a transmis Federația Română de Tenis.

În grupe, cele două sportive din țara noastră au obținut numai victorii. Astfel, Alexia Ioana Tatu le-a învins pe Giselle Isabella Guillen (Australia), cu 6-2, 6-4, pe Marianne Angel (Mexic), cu 3-6, 6-0, 10-2 și pe Arabella Loftus (Marea Britanie, favorita numărul 7), cu 6-1, 6-0.

La rândul său, Andreea Diana Soare a câștigat partidele cu Aishwaraya Jadhav (India), scor 6-3, 6-2, cu Aishi Das (Noua Zeelandă), scor 6-4, 6-4 și cu Mika Stojavljevic (Marea Britanie), scor 1-6, 6-4, 10-3.

Alexia Ioana Tatu, originară din Buzău, a fost cap de serie numărul 1 și s-a distrat pe durata turneului. Nu a cedat niciun set, iar astăzi, în semifinală, a trecut cu 6-3, 6-0 de argentinianca Sol Ailin Larraya. 

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

LIVE Ziua 136 de război. ONU acuză Ucraina că poartă o parte din vina atacului de la azilul de bătrâni din Lugansk și pune problema ”scuturilor umane”/ Zelenski a demis fără explicații mai mulți ambasadori ai Ucrainei, inclusiv pe cei din Germania, Cehia și Ungaria

Urmatoarea stire

“În viață, să alegem să fim fericiți”. Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Stiri pe aceeasi tema