[ditty id=108033]

Percheziții DIICOT la frații Andrew Tate și Tristan Tate. Vila de lux din Pipera a celor doi a fost luată cu asalt de mascaţi la primele ore


Percheziţiile au început joi dimineaţă la primele ore, când mascaţii şi anchetatorii DIICOT au descins la locuinţa din Pipera a celor doi fraţi. Anchetatorii nu au părăsit domiciliul celor doi nici după cinci ore. 

Fraţii Tate, călcaţi din nou de mascaţi

După ora prânzului, cei doi fraţi ar trebui să ajungă la sediul DIICOT pentru audieri şi li se va aduce la cunoştinţă ce acuzaţii le sunt aduse în acest dosar.

Surse spun că aceste percheziţii au loc astăzi pentru că procurorii au vrut să fie siguri că fraţii sunt în ţară ca să poată lua parte la percheziţii. Acestea sunt o continuare a dosarului deschis în primăvară pentru infracţiunile de constituiere a unui grup infracţional şi viol, şi asta pentru presupusa sechestrare a două tinere pe care cei doi le-ar fi forţat să practice videochatul

Procurorii DIICOT și polițiștii de la crimă organizată au descins din nou la locuința din Voluntari a fraților Tate. Este a doua oară în acest an când celebrii frați sunt călcați de mascați și potrivit unor surse judiciare este vorba despre același dosar început în primăvara, despre presupusa sechestrare a două tinere în vila lor din Voluntari.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Campus Creativ al Universitatii Politehnica Timisoara, in anul Capitalei Europene a Culturii – Opinia Timisoarei

Urmatoarea stire

Un baraj masiv de rachete rusești bombardează orașe din Ucraina, inclusiv capitala Kiev

Stiri pe aceeasi tema