Pensia pe care o primește Maria Dragomiroiu după 40 de ani petrecuți pe scenăMaria Dragomiroiu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară, s-a plâns recent de pensia pe care o primește după 40 de ani de muncă. Astfel, dacă ar fi nevoită să trăiască doar din venitul lunar din pensie, artista care și-a dedicat peste patru decenii muzicii ar treăi la limita sărăciei.

În urmă cu ceva timp, între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu s-a iscat un adevărat conflict, totul pornind de la banii primiți de la stat.

La acel moment, Maria Dragomiroiu a declarat că primește o pensie de 1.200 de lei.

”Eu am ieșit la pensie de o lună de zile și, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Această declarație a dat startul unor adevărate discuții între artistă și Elena Merișoreanu, ca ulterior Maria Dragomiroiu să spună exact ce sumă încasează de la stat, scrie spynews.ro.

Mai exact, artista spunea că primește, lunar, în jur de 2.000 de lei, și cu indemnizația, ajungea la 2.700 de lei.

Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu explica faptul că această sumă este una mult prea mică, ținând cont de perioada îndelungată petrecută pe scenă, dar și nevoile unui artist.

Soțul artistei a explicat, la acea oră, că nu s-a pus niciodată problema banilor, în special datorită faptului că Maria Dragomiroiu a știut întotdeauna cum să gestioneze sumele pe care le primea din concerte.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Român de 32 de ani, arestat la Bacău după ce a dat jafuri de 1 milion de euro în Franța

Urmatoarea stire

”O declaraţie făcută pe baza unor rezultate preliminare. Să ajungem la rezultate finale şi vom vedea dacă OMV va plăti sau nu”

Stiri pe aceeasi tema