Pavel Popescu (PNL): Discuţiile pe rotativă nu sunt închise. Va urma o negociere serioasă, în următoarele săptămâni


Deputatul Pavel Popescu (PNL) a declarat miercuri că discuţiile pe rotativă nu sunt închise şi că va urma o negociere serioasă, în următoarele săptămâni, începând din weekendul acesta. El a mai arătat că în momentul de faţă crede că au de făcut un singur lucru, să respecte protocolul, notează News.ro.

”Discuţiile pe rotativă nu sunt închise, cred că nici nu sunt deschise în nivelul la care se disută astăzi. Vor urma într-un mod srios, o negociere serioasă, în următoarele săptămâni, cred că începând din weekendul acesta. În primul rând va exista o consultare la nivelul partidelor politice şi noi vom avea o consultare şi un BPN”, a spus Pavel Popescu în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Despre negocierile pe ministere, depitatul PNL a spus: ”Eu cred în momentul de faţă cî avem de făcut un singur lucru, să respectăm protocol, un protocol scris este scris, altfel nu suntem serioşi. Părarea mea personală este că trebuie să respectăm acest protocol”, a afirmat Popescu.

”Ne interesează să avem miniştri competeni, oricine poate să vină la ministerul Transporturilor”, a mai spus Popescu, dând ca exemple pe Rareş Bogdan, europarlamentar, sau Adina Vălean, dacă ar fi să dea exemplu o femeie.

”Sunt miniştri şi au existat miniştri inclusiv acum care nu au nicio treabă cu domeniul lor şi din punct de vedere politic sunt totuşi puşi acolo”, a mai arătat Pavel Popescu.

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema