Pagina de Facebook a cancelarului Austriei, luată cu asaltat de români. Numărul de comentarii a „explodat”Joi, 08 Decembrie 2022, ora 08:01

2828 citiri

Pagina oficială de Facebook a cancelarului Austriei, Karl Nehammer, a fost luată cu asalt de români, înainte de votul privind intrarea României în Schengen. Dacă postările cancelarului austriac strângeau în mod obișnuit sub 100 de comentarii, unele ajungând și la 300 de comentarii, ultimele două postări ale lui Nehammer au generat peste 800, respectiv 900 de comentarii. Cele mai multe reacții au fost ale românilor nemulțumiți de poziția Austriei față de intrarea României în Schengen.

„Trebuie să-ți reconsideri poziția măcar în al 12 – lea ceas! România e parte din UE! Austria să se uite la corupții ei, pentru că o parte fac afaceri în România și jegmănesc staul Român!”, a scris Ionuț Matias, pe pagina cancelarului austriac.

„Dragă cancelare, Azi la Nădlac a avut loc un accident mare de camion. Toți acești șoferi trebuie să aștepte chiar și 24 de ore doar pentru că se comportă complet aroganți în privința extinderii Schengen”, a comentat și Aurelian Ștefan.

„Nu știam că fascismul a revenit la modă în bunul și vechiul Österreich. Sper ca Schweighofer să aibă bagajele făcute și să fie gata să defrișeze pădurile unor alte țări, poate cele ale Rusiei cărora se pare că le-ai făcut vârful liniei politice, cancelare. Nu uitați să sunați și la Raiffeisen Bank înapoi, vor rămâne fără bani dacă mai stau pe aici după ziua de mâine. Oh, și vom avea și Petrom înapoi, mulțumesc frumos”, i-a scris cancelarului austriac Ștefan Costin Mocanu.

„Când Kremlinul îți face agenda, cauți să găsești și nod în papură să îți motivezi ineptiile. Sper ca România și Bulgaria să își folosească dreptul de veto împotriva tuturor intereselor Austriei”, i-a scris Florin Mone cancelarului Nehammer.

Ultimul anunț al cancelarului austriac

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat miercuri seara, într-o conferinţă de presă cu liderul PPE, că ministrul de interne al ţării sale are „un nou calendar pentru primăvara următoare” în ceea ce priveşte aderarea României şi Bulgariei la Schengen.

„Nu este o discuţie politică, ci una de securitate, nu putem să o ascundem sub preş”, a menţionat cancelarul austriac. „N-ar trebui să avem un război al vorbelor”, a mai spus Karl Nehammer.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Astăzi România va solicita un sigur lucru, respect

Urmatoarea stire

Lucian Bode, „încrezător” înainte de ședința Consiliului JAI: „Mă gândesc la un vot pentru aderare, astăzi, și efectiv ridicarea controalelor la frontiere să se realizeze în anul 2023” (VIDEO)

Stiri pe aceeasi tema