Pacienții unei clinici au primit mesaje în care erau anunțați că suferă de cancer, în loc de urări de „Crăciun fericit!”


Pacienții unei clinici britanice au primit, din greșeală, un mesaj terifiant, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. În loc de urări de „Sărbători fericite”, câteva mii de oameni au primit un mesaj pe telefon prin care erau anunțați că suferă de cancer pulmonar agresiv, informează BBC.

Askern Medical Practice, o clinică din Doncaster, a trimis înfiorătorul mesaj pe 23 decembrie.

Carl Chegwin, a cărui mamă se numără printre cei care au primit mesajul, a spus că este șocat și că mesajul „a fost suficient pentru a tulbura pe cineva”.

Reprezentanții clinicii nu au oferit până în prezent explicații. Centrul are aproape 8.000 de pacienți.

Pacienții unei clinici au primit, din greșeală, un mesaj terifiant, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Foto: BBC

Mesajul a transmis destinatarilor că suferă de „cancer pulmonar agresiv cu metastaze” și i-a îndrumat să completeze un formular DS1500, care permite persoanelor cu boli terminale să pretindă anumite beneficii.

Aproximativ o oră mai târziu, oamenii au primit un al doilea mesaj prin care li se spunea că a fost o eroare și că mesajul era menit să le ureze un Crăciun fericit.

„Primul lucru la care m-am gândit a fost: „Este o glumă proastă?””, a spus domnul Chegwin.

„M-a luat complet prin surprindere… Nu merg adesea la doctori, apoi din senin, e cancer. Stau acolo și mă scărpin în cap și mă gândesc: „Fumez, știu ei ceva ce știu”?”

„Tocmai le-au spus oamenilor cu câteva zile înainte de Crăciun că au cancer pulmonar terminal. Nu pot face asta”.

O femeie a spus că s-a simțit „foarte îngrijorată”, mai ales că membrii familiei au efectuat recent teste despre problemele toracice.

Editor : A.P.

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema