(P) România-Bosnia, meciul în care tricolorii sunt favoriți după foarte mult timp! Care sunt cotele la pariuri


Echipa naţională de fotbal a României va întâlni Bosnia-Herţegovina, luni, de la ora 21:45, pe stadionul Rapid-Giuleşti, în ultima etapă a Grupei a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor.

După cinci etape în Liga Naţiunilor, România ocupă ultima poziţie în clasamentul Grupei a 3-a, cu 4 puncte, fiind devansată de Bosnia-Herţegovina, 11 puncte, Muntenegru, 7 puncte, şi Finlanda, 5 puncte.

România-Bosnia, meciul în care tricolorii sunt favoriți după foarte mult timp! Care sunt cotele la pariuri (P)

“Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia şi Herţegovina de luni, de pe stadionul Giuleşti, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulţumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, este mesajul postat duminică de FRF.

Preţul unui tichet a fost de 25 de lei la peluze şi 60 de lei la tribune.

ATENȚIE: Meciul este unul în care tricolorii sunt favoriți după foarte mult timp. Casele de pariuri oferă o cotă generoasă pentru elevii lui Edi Iordănescu – 2.15, iar dacă alegem să pariem pe victoria bosniacilor găsim o cotă de 3.60 la Mozzart Bet.

Dacă vă înregistrați un cont nou pe Mozzartbet puteți beneficia de un bonus de bun venit pentru primele 3 depozite de până la 1750 RON.

Ce spune Edi Iordănescu despre meciul din Giulești?

Edi Iordănescu a sintetizat partida care va avea loc pe arena giuleșteană.

„Acum îmi doresc să terminăm şi apoi focusul să rămână pentru analiză şi o decizie finală. Recunosc că îmi dă putere poziţia federaţiei şi mulţumesc pentru atitudine şi pentru sprijin.

Ştiu că sunt foarte interesaţi de munca pe care o fac, de cum pregătim jocurile, şi probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele federaţiei, eu pot să vorbesc în numele meu.

Chiar înainte de jocul cu Finlanda le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8 octombrie, pentru a merge la Frankfurt la tragerea la sorţi, şi trebuie să merg în calitate de selecţioner, dar le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, semnalele pe care le căutăm, dacă nu văd că încearcă să schimbe spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună, eu nu mă urc în acel avion.

Pentru că trebuie să ne demonstrăm noi nouă că putem. Mai avem o şansă, dacă răspunsul este complet, cu siguranţă şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm acest joc şi apoi tragem linie şi discutăm. Eu sper să nu retrogradăm”, a declarat Iordănescu.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Împrumuturile acordate de FMI ţărilor cu probleme economice au atins un nivel record de 140 de miliarde de dolari

Urmatoarea stire

Povestea incredibilă de viață a ivorianului adus de Hagi să strălucească în România

Stiri pe aceeasi tema