Ozana Barabancea, despre anul 2023 / Ce mesaj a transmis românilor: „Pentru 2023 mi-am cumpărat o jucărie”Ozana Barabancea, cântăreață și profesor canto, s-a pregătit intens pentru noaptea dintre ani, conform spuselor sale în cadrul unei transmisiuni în direct.

Profesoara de canto a menționat că și-a cumpărat o jucărie pentru 2023. Iată mesajul pe care l-a transmis tuturor românilor.

Ozana Barabancea, despre 2023 și ce mesaj le-a transmis românilor

„Sincer, pentru 2023 mi-am cumpărat o jucărie pe care o voi cerceta de Anul Nou. N-o să petrec, o să descopăr un iPad care compune, de fapt, pot să scrii muzică și pentru că anul acesta a fost pentru prima oară când am compus muzică, un colind, mi-am propus ca în 2023 să compun mult mai multe piese și am nevoie de ajutor”, a menționat Ozana Barabancea pentru antena3.ro.

„Sărbători binecuvântate și un An Nou minunat. Dumnezeu să binecuvânteze România!”, este mesajul pe care Ozana l-a transmis tuturor românilor.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Spectacolele lui Serghei Polunin, celebrul balerin rus care are trei tatuaje cu figura lui Vladimir Putin, anulate în Italia: „Climat de tensiuni și amenințări”

Urmatoarea stire

Nu este ușor să fii verde: cum se va schimba mobilitatea în 2023

Stiri pe aceeasi tema