Ozana Barabancea a izbucnit în lacrimi la Te cunosc de undeva: „M-a răscolit acest moment!”

Cea mai recentă gală «Te cunosc de undeva», difuzată sâmbătă seară de la ora 20:00, pe Antena 1, a fost un spectacol încărcat de emoție. WRS și Emilian au ieșit din zona lor de confort cu o schimbare dramatică de genuri muzicale, reprezentând o trupă care a înregistrat un succes fulminant la începutul anilor ’90. Prestația a răscolit amintiri nostalgice în inimile juraților. 

Ozana Barabancea a izbucnit în lacrimi la Te cunosc de undeva: „M-a răscolit acest moment!”

WRS și Emilian au stat ore întregi la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă rock Scorpions.

Următoarea piesă e un superhit al genului hard-rock!”, i-a introdus Pepe pe scena de la «Te cunosc de undeva» pe WRS şi Emilian.

Citește și: Ei sunt câștigătorii ediției cu numărul patru al noului sezon ,,Te cunosc de undeva”

Cei doi au interpretat cunoscutul hit The Wind of Change, care a adus o mulțime de amintiri juraților și prezentatorilor.

A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, a mărturisit cu sinceritate Ozana lui WRS şi Emilian.

Nu rata nici: Spectacol la «Te cunosc de undeva»! Ce sacrificii fac concurenții

“Ne-aţi băgat într-o stare…mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”, a adăugat cu nostalgie Pepe. 

Dacă sunteți curioși să vedeți cum s-au descurcat Emilian și WRS la categoria hard-rock, un gen total atipic pentru cei doi artiști autohtoni, aflați sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, la show-ul Te cunosc de undeva!. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!          

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Situația a devenit periculoasă. Un activist de mediu a fost ucis la fiecare două zile, în ultimul deceniu

Urmatoarea stire

Video George Simion condus la secţia de Poliţie în cursul nopţii. Poliţiştii susţin că ar fi condus cu permisul suspendat, politicianul spune că nu i s-a adus la cunoştiinţă că avea permisul suspendat

Stiri pe aceeasi tema