Orașul din România care are un preț bun al locuințelor și se află în topul preferințelor. Cât costă aici un apartament sau o casă


  • Orașul din România care are un preț bun al locuințelor și se află în topul preferințelor
  • Cât costă aici un apartament sau o casă

În cadrul unui studiu recent, care a fost realizat de Banca Mondială, orașul Suceava s-a situat în top 5 în preferințele românilor. Capitala medievală a Moldovei s-a situat pe primele locuri ale clasamentului la mai multe capitole. A depășit orașe mari, care au beneficiat de investiții și dezvoltare, orașe care au și o poziție geografică favorabilă.

Orașul din România care are un preț bun al locuințelor și se află în topul preferințelor

Potrivit studiului ”Barometru Urban – Calitatea vieții în orașele din România” peste 80% din populația din mediul urban este mulțumită de orașul în care trăiește.

Calitatea aerului este considerată ”top” la Suceava, iar în ceea ce privește mulțumirea oamneilor legat de calitatea aerului la nivel național, părerile sunt împărțite astfel: de la 91% apreciere în Suceava, până la 14% apreciere în Ploiești.

Suceava se situează în vârful clasamentului și în privința mulțumirii privind nivelul zgomotului, cu 85%, urmată de Piatra Neamț (81%).

Capitala Medievală a Moldovei se situează pe locul doi la curățenie, în timp ce locul 1 a fost ocupat de Sinaia (88%), iar locul 3, de Bicaz (81%).

Cât costă un apartament sau o casă în Suceava

În Suceava oamenii consideră că poți cumpăra o locuință la un preț rezonabil. Acest oraș a înregistrat gradul de satisfacție cel mai ridicat, 83%, urmat, ca reședință, de Slatina 77%. Pe ultimele două locuri sunt Cluj-Napoca (22%) și Alexandria (26%).

În Suceava, un apartament cu 3 camere costa între 50.000 și 80.000 euro, evident că prețurile pot fi și mai mari în funcție de dotările pe care le are imobilul, iar o casă poate costa între 80,000 euro și chiar 250.000.

Citește și: Orașul din România unde găsești un OZN la vedere. A devenit atracție turistică / FOTO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea: ”Începe greul, dar va fi bine…Vom avea autostradă!”

Urmatoarea stire

Se dau 400-1000 de lei pe lună! Mai multe beneficii extrasalariale pentru angajaţi decât anul trecut

Stiri pe aceeasi tema