OpenAI a deschis magazinul GPT unde utilizatorii pot să își partajeze cei peste trei milioane de boți și instrumente AI, personalizate pentru diferite funcții. Opțiunea este momentan disponibilă doar pentru utilizatorii GPT4, care plătesc abonament.


Magazinul GPT a fost lansat cu o întârziere de câteva luni, însă are potențialul de a dezvolta ecosistemul de inteligență artificială al OpenAI dincolo de ceea ce compania pune la dispoziția clienților. OpenAI a transmis că va evidenția săptămânal, în cadrul platformei, boții utilizați pe scară largă. Totuși, utilizatorii care folosesc doar varianta ChatGPT, gratuită, nu vor avea acces deocamdată la magazin.

Open AI a anunțat programul GPT Builder în luna noiembrie, iar de atunci a transmis că peste trei milioane de boți au fost creați de utilizatori, pentru anumite funcții specifice. 

Magazinul GPT le permite utilizatorilor care au dezvoltat propriul chatbot să îl partajeze pentru a fi folosit de alți utilizatori. Deocamdată, aceștia sunt gratuiți, dar în curând compania le va permite celor care pun instrumente în magazin să încaseze un abonament sau o plată unică pentru utilizare. OpenAI a spus că creatorii GPT vor fi plătiți…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema