Olimpiu Moruțan a dezvăluit ce discuție a avut cu Edi IordănescuOlimpiu Moruțan, mijlocașul român în vârstă de 23 de ani de la Pisa, a dezvăluit ce discuție a purtat cu selecționerul Edi Iordănescu.

Lăudat după meciurile amicale cu Slovenia și Moldova, Olimpiu Moruțan speră să ducă România la un turneu final.

Întrebat care ar fi decizia pe care ar lua-o la nivel mondial, dacă ar putea, Olimpiu Moruțan a răspuns fără să stea pe gânduri: „Să câștigăm Campionatul Mondial!”

Olimpiu Moruțan a dezvăluit ce discuție a avut cu selecționerul Edi Iordănescu

Până la un Campionat Mondial însă, pentru România urmează meciurile din preliminariile EURO 2024. Tricolorii fac parte din Grupa I alături de Elveția, Belarus, Israel, Andorra și Kosovo.

Olimpiu Moruțan speră să pună umărul serios la o calificare la acest Campionat European și a dat din casă. Acesta a dezvăluit ce i-a transmis selecționerul Edi Iordănescu, la acțiunea precedentă a echipei naționale.

„Am aşteptat foarte mult convocarea, îmi doream să fiu acolo pentru că ştiu ce calităţi am şi că pot mai mult. Sper să ajut echipa naţională să se califice la un Campionat European. Mă bucur că am avut evoluţii bune, dar au fost doar nişte meciuri amicale. Nu pot să spun că eu sunt cel mai bun de la echipa naţională.

Edi Iordănescu mi-a zis să continui pe această linie şi să nu mai dau înapoi. Şi să dau totul mereu când sunt convocat. Avem nevoie de o calificare la Campionatul European şi trebuie să ducem România acolo unde îi e locul. E o grupă dificilă, dar trebuie să luăm meci de meci”, a spus Olimpiu Moruțan, pentru FRF TV.

Andrea Pirlo, încântat de Olimpiu Moruțan

Fostul mare fotbalist italian, Andrea Pirlo, s-a declarat impresionat de Olimpiu Moruțan.

„Anul trecut am avut puţini jucători pregătiţi pentru un salt important, în acest an sunt mult mai mulţi. Toure este la mare căutare, la fel Beruatto şi Marin, în timp ce Moruţan îi surprinde doar pe cei care nu l-au cunoscut.

La Forte dei Marmi l-am întâlnit pe Pirlo, care antrenează în Turcia, şi care mi-a spus că noi am luat un fenomen (n.r. Olimpiu Moruțan)”, a declarat președintele celor de la Pisa, Giovanni Corrado, potrivit La Republica.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Femeie de 32 de ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu maşina în Vâlcea

Urmatoarea stire

Pompierii recomandă să renunțați la petarde si artificii – Deșteptarea

Stiri pe aceeasi tema