OFICIAL: Lewis Hamilton rămâne la Mercedes pentru încă două sezoane


Lewis Hamilton și George Russell, actualii piloți Mercedes în Formula 1, vor rămâne la echipa germană până la sfârșitul lui 2025.

Septuplul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, tocmai a anunțat că a semnat un nou contract cu echipa Mercedes. Fostul campion mondial va rămâne la echipa germană pentru încă două sezoane, până la finalul lui 2025. Odată cu acest anunț iau sfârșit și speculațiile despre o posibilă mutare la o altă echipă sau chiar la retragerea sa din competiție.

Alături de Hamilton va rămâne și George Russell. Britanicul de 25 de ani, care are la activ o singură victorie în Formula 1 până în acest moment, a semnat și el un nou contract cu Mercedes și va rămâne la echipă tot până în 2025.

După anunțul semnării unui nou contract cu Mercedes, Lewis Hamilton a declarat: „Sunt recunoscător echipei care m-a susținut atât pe circuit, cât și în afara acestuia. Povestea noastră nu s-a încheiat, suntem determinați să obținem mai multe împreună și nu ne vom opri până nu vom realiza asta.”

George Russell a adăugat: „Am crescut cu această echipă de când am intrat în programul de juniori al acesteia în 2017. Este casa mea și este fantastic să prelungim relația noastră specială până în 2025.”

La final, Toto Wolff, șeful echipei a declarat: „A fost o decizie logică să continuăm actuala linie de piloți. Avem cea mai puternică pereche de pe grilă și ambii piloți joacă un rol crucial în interiorul echipei pentru a merge înainte. Puterea și stabilitatea pe care ei le oferă vor fi elementele cheie pentru succesul nostru.”

În prezent, atât Hamilton cât și Russell nu au reușit să câștige în sezonul 2023. Înaintea Marelui Premiu al Italiei din acest weekend, Hamilton se situează pe locul 4 în clasamentul piloților, cu 156 de puncte adunate. George Russell se clasează pe locul 7 în clasament, cu 99 de puncte adunate până acum. Echipa Mercedes se află pe locul 2 în clasamentul constructorilor, la mare distanță de cei de la Red Bull.

via Formula 1

Citeste continuarea pe www.automarket.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema