Oana Țoiu: Nicușor Dan e în continuare primul în preferințele bucureștenilor. Ce a făcut și unde a dus banii sunt exact direcțiile pe care le-a spus în campanie (VIDEO)Nicușor Dan este în continuare primul în preferințele bucureștenilor, a declarat deputata USR Oana Țoiu, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura, invocând datele sondajului CURS care îl plasează pe actualul primar general pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei.

Oana Țoiu (USR), pe B1 TV: Nicușor Dan, în continuare primul în preferințele bucureștenilor

Deputata USR a spus că „e public sondajul care arată că Nicușor Dan e în continuare primul în preferințele bucureștenilor, la 36%”.

„Ce a făcut și unde a dus banii sunt exact direcțiile pe care le-a spus în campanie. A spus că problema foarte mare a Bucureștiului de mulți ani de zile este termoficarea, apa caldă, căldura, pentru că în mandatul doamnei Firea, de exemplu, s-au dat mai mulți bani pe concerte decât pe investițiile în țevile care trebuiau înlocuite de acum 20 de ani. Asta a făcut, numai anul acesta e planificat schimbul a 100 de kilometri de…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema