Oana Roman, noi acuzații grave la adresa fostului soț. Ce n-a făcut Marius Elisei în ultimii ani


Oana Roman iese din nou la atac! Vedeta nu-l menajează pe fostul ei soț. Mai mult, aceasta îl acuză pe Marius Elisei că nu prea s-a ocupat în ultimii ani de fetița lor, Isabela.

Oana Roman, reacție dura la adresa fostului soț

Oana Roman a pus tunurile pe toată lumea de când s-a despărțit definitiv de fostul soț. Războiul dintre vedetă și fostul ei partener a atins un nou vârf, după ce vedeta a postat pe Instagram un mesaj în care a făcut o serie de afirmații dure despre Marius Elisei și Catinca Roman.

Vedeta l-a acuzat pe Marius Elisei că, după ce s-au despărțit, nu contribuie deloc din punct de vedere financiar la creșterea fetiței lor. Ulterior, tatăl Isabelei i-a dat o replică dură vedetei. Oana nu a stat pe gânduri și a reacționat după ce fostul ei partener s-a declarat amuzat de declarațiile făcute anterior de fiica lui Petre Roman.

„Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei.

Lucru pe care el nu l-a contrazis. A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.

Oana Roman iese din nou la atac: „Ce cadouri i-a oferit în ultimii ani”

De această dată, Oana Roman îl acuză pe fostul soț că nici în timpul relației lor nu s-a implicat prea mult în creșterea Isabelei. Această susține că, în ultimii ani, Marius Elisei nu și-a luat fiica de la școală, nu a petrecut o zi întreagă cu ea și nu i-a oferit.

„Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.

Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe. De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la afterschool, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot.

Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă.”, mai precizat vedeta.

Pe 13 ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 10 ani de relație. După doar câteva zile, cei doi au anunțat că o vor lua pe drumuri separate. 

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Vestea momentului despre Simona Halep vine de la o apropiată

Urmatoarea stire

Palatul Victoria, Luminat în Portocaliu De Ziua Mondială A Luptei împotriva Cancerului

Stiri pe aceeasi tema